Norge (NOK)
Tilbake
Startside  Løping  Løpesko  Trailrunningsko  Mizuno Wave Rider GTX 2 W

Mizuno Wave Rider GTX 2 W

Mizuno Wave Rider GTX 2 W
Beskrivelse

Beskrivelse

Ikke la regn og rusk komme i veien for løpetreningen din. Mizuno Wave Rider GTX 2 er løpesko for kvinner designet for å tilby eksepsjonell komfort og ytelse under alle værforhold. Med alle de flotte egenskapene til den klassiske Wave Rider-modellen, supplert med Gore-Tex og en Wgrip-såle, får du både vanntett beskyttelse og utmerket grep på regnværsdager. Hvert trinn gir en energiboost takket være den myke og lette MIZUNO ENERZY NXT i hælkilen, mens MIZUNO ENERZY FOAM i mellomsålen gir utrolig demping og energiretur.

Mizuno Wave Rider GTX 2 er utstyrt med den banebrytende MIZUNO ENERZY NXT-teknologien, som ikke bare gir en myk og behagelig følelse, men også en enestående energiretur med hvert steg. Denne teknologien, som er produsert med miljøvennlige ressurser, brukes i hælkilen der foten først treffer bakken, noe som bidrar til et lett og responsivt løp.

Skoene er også utstyrt med MIZUNO ENERZY FOAM i øvre del av mellomsålen for maksimal demping og energiretur. MIZUNO WAVE fotseng gir både demping og stabilitet, støtter fremdrift og en jevn vektoverføring fra hæl til tå, noe som gjør hver løpetur effektiv og komfortabel.

Med Gore-Tex Invisible Fit holder skoene føttene tørre og komfortable uansett vær. Denne teknologien gir en myk følelse rundt foten og beskytter effektivt mot fuktighet uten at det går på bekostning av pusteevnen. Wgrip gummisåle gir overlegent grep på både våte og tørre overflater sammenlignet med vanlig gummi. Mønsteret på yttersålen er designet for å gi utmerket grep og trekkraft i uforutsigbart terreng, noe som gjør Wave Rider GTX 2 ideell for løping på en rekke forskjellige overflater.

Med Mizuno Wave Rider GTX 2 kan du føle deg trygg og komfortabel på løpeturene, uansett vær eller terreng. Disse løpeskoene er det ultimate valget for kvinnelige løpere som leter etter ytelse og beskyttelse under alle typer værforhold.

Spesifikasjoner

  • MIZUNO ENERZY NXT, et neste generasjons materiale som tilbyr mykhet, utmerket energiretur og lav vekt. Brukes i hælkilen
  • MIZUNO ENERZY FOAM gir fantastisk demping og energiretur, plassert i øvre del av mellomsålen
  • MIZUNO WAVE fotplate som gir både demping og stabilitet og støtter fremdrift og jevn vektoverføring
  • Vanntett og pustende Gore-Tex Invisible Fit-membran som holder føttene komfortable i all slags vær
  • Wgrip-gummi med overlegent grep på både våte og tørre overflater, med et mønster designet for utmerket grep og trekkraft
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer166885
EAN-kode-
VaremerkeMizuno
FargeIron Gate/GE Gold/Black
Skostørrelse-
BruksområdeLøping
MålgruppeDame
SkoegenskapNøytral
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Løping

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny