Norge (NOK)
Tilbake
Startside  Produkter  UYN Ambityon UW Long Pants Women

UYN Ambityon UW Long Pants Women

UYN Ambityon UW Long Pants Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Varmeisolerende, sporty, behagelig. UYN undertøy laget av naturlig NATEX garn med effektiv klimaregulering, effektiv isolasjon og perfekt passform. Egnet for sportsbruk i kalde temperaturer.

Coolvent
UYN coolvent-konseptet er basert på åpne stoffstrukturer. Den indre overflaten, som er ispedd mange kanaler, muliggjør en konstant, komfortoptimaliserende luftstrøm. Den absorberer raskt svette, avkjøles under bevegelse, og takket være pusteegenskapene sørger det for et behagelig tørt hudklima.

Varmeminne
Varmes opp i hviletider. Isolasjonsegenskaper beskytter kroppen mot å kjøle seg ned etter anstrengelse, og holder den varm og effektiv.

Durafit
Utsatte områder som albuer og knær er spesielt slitesterke og varmeisolerende.

Drylight
I hulhulen på kneet og alle andre steder der svetten akkumuleres, transporterer UYNs DRYLIGHT-teknologi kroppens fuktighet til utsiden takket være en mer gjennomtrengelig, svært absorberende strikketeknikk.

Feelines
Dynamiske konturlinjer forbinder sømløst de enkelte funksjonelle sonene og gir enda mer brukervennlighet og bevegelsesfrihet.

Natex
Med det spesielle NATEX-garnet lar UYN naturen arbeide for ditt velvære. Den er spesielt lett og reduserer bunnlagsvekten med 25%. Tørketiden reduseres til og med opptil 50% sammenlignet med et nylonplagg. Fiberen er 100% naturlig og derfor mer elastisk og minimerer lukt ved hjelp av en bakteriostatisk effekt.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer155469T722011
EAN-kode8054216261429
VaremerkeUYN
FargeDeep Blue/White/Light Blue
StørrelserXS
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Lignende produkter

-30%
UYN Running Alpha OW Pants Shorts Men
329 kr 230 kr
  • Charcoal/Pearl Grey/Yellow
  • XL

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny